Verleng toegang Toetsenbank

11-09-23

Op 1 oktober vervalt automatisch de licentie voor de Seneca Toetsenbank. Wil je gebruik blijven maken van toetsen, handleidingen, spelvormen, powerpoints en nog meer extra’s? Verleng dan met de knop hieronder de licentie met een jaar en dien meteen de factuur in bij de schooladministratie. Met de licentie kun je tot 5 collega’s op dezelfde locatie toegang geven. Geef dan svp namen en mailadressen door.

Met een licentie steun je ook de uitbreiding van de toetsenbank, waaronder de ontwikkeling van kwalitatief goede methodetoetsen. We zijn enkele jaren geleden gestart met een groep docenten die het leuk vinden om kwalitatief goede toetsen te maken en geven hier een vergoeding voor. Dit zijn we aan het uitbreiden naar alle methoden (maatschappijleer, MASK, M&M). Wil je meedoen? Laat het ons weten via info@senecaburgerschap.nl en stuur een toets mee die je zelf eens hebt gemaakt.

Met een toetsenbank licentie heb je ook toegang tot lesmateriaal van vakken waar je Seneca wellicht niet voor gebruikt. Zo kun je het VN-simulatiespel gebruiken bij je vak ondanks dat je een andere methode dan Seneca gebruikt. Dankzij je licentie ontwikkelen nu met een werkgroep meer spelvormen en andere werkvormen en hulpmiddelen. Dankjewel!

Verleng hier

Categorie

Bezoek onze webshop

Bezoek de Toetsenbank