Seneca MAW Module Pedagogiek - Module

Pedagogiek & maatschappijwetenschappen

'Zo, dus jij wilt wat met kinderen en jongeren? Vertel...' Een studie kiezen is ontzettend moeilijk als je niet veel weet van het vakgebied. Wat zou het makkelijk zijn om van te voren beter te weten of je een goede keuze maakt. Want, dan wordt studeren makkelijker en je werk je hobby. Nou ja, het blijft studie en werk natuurlijk, maar als je ergens plezier in hebt is het wel leuker.

Eerst moet je nog examen doen. Havo en vwo met als keuzevak maatschappijwetenschappen? Wat is er handiger dan je te oriënteren op een toekomstige studie en je tegelijkertijd goed voor te bereiden op je centraal schriftelijk examen maatschappijwetenschappen? Seneca biedt die mogelijkheid met een serie boekjes waarin je de vakgebieden pedagogiek, bestuurskunde (dec 2022), antropologie (mrt 2023), krijgswetenschappen (jun 2023) en recht verkent. Overigens, als je geen examen maatschappijwetenschappen gaat doen geeft dit boekje je ook zicht op één van deze vakgebieden.

Een moduleboekje over de vervolgopleiding pedagogiek. Het is zelfstandig te bestuderen maar is ook geschikt als verbreding van het vak maatschappijwetenschappen. Geschikt voor oriëntatie op een studie pedagogiek.

Auteurs: José Baars, Geanne Geurts en Suzan Wietsma

Artikelnummer: SEN6005
ISBN: 9789492716545
Editie: 2022
Soort: Module

€ 12,49


Registreer of Log in om één docentexemplaar te bestellen.