Nieuwe website Seneca

18-01-23

De website van Seneca heeft een nieuw jasje gekregen. We hebben voor een combinatie gekozen van fraai en overzichtelijk. Ook de webshop is flink verbeterd en verfraaid. In de loop van 2023 zullen we nieuws, lesplannen en nog veel meer met u delen via deze website.

In de komende weken worden de methode maatschappijleer voor havo/vwo vernieuwd. Deze wordt compacter en geeft daarmee meer vrijheid voor u als docent om alvast met de nieuwe burgerschapsdoelen aan de slag te gaan. Na de complete herziening van de eindtermen door de vakvernieuwingscommissie volgt uiteraard weer een herziening. Het is daarom mogelijk om de nieuwe methode jaarlijks te vervangen; er is geen variant met een huurboek of opzegtermijn.

Naast deze vernieuwing geven we binnen een paar maanden ook een TTO methode uit (Social Studies). Er is een aparte editie voor havo/vwo en een voor vmbo. Beide kennen een eigen structuur en didactiek. U kunt de proefexemplaren al aanvragen via info@senecaburgerschap.nl

Nomade voor Mens & Maatschappij krijgt er een vmbo editie bij en deze wordt de komende maanden ook gedrukt. Bij MAW worden meer modules uitgegeven waaronder Antropologie en Bestuurskunde.

Categorie