Introductielessen

19-08-22

Introductielessen van het Seneca Servicehuis

In de komende weken zullen duizenden leerlingen voor het eerst kennismaken met de vakken maatschappijleer, maatschappijkunde en maatschappijwetenschappen. Het Seneca Servicehuis maakte voor u kant-en-klare introductielessen om te gebruiken in de eerste schoolweek. De lessen bevatten opdrachtjes afgewisseld met uitleg over de inhoud van het vak. Een fijne basis om mee te starten! U vindt de lessen (aangeboden als Powerpoint en als LessonUp) op de websites van onze vakken https://senecaburgerschap.nl van het Servicehuis. 

Gedurende het schooljaar zal het Servicehuis steeds lessen, toetsen, opdrachten en andere materialen blijven ontwikkelen. Wilt u op de hoogte blijven? Abonneert u zich dan op onze nieuwsbrief https://senecaburgerschap.us6.listmanage.com/subscribeu=ce149649cad300efb1ae06269&id=bcc3b857a
Heeft u vragen over bijvoorbeeld de (eerste) lessen, uw PTA, praktische opdrachten? Neem contact met ons op via servicehuis@senecaburgerschap.nl. We denken graag met u mee!  Veel succes en plezier gewenst met de start van schooljaar 2022-2023! 

Team Seneca Servicehuis

Categorie

Bezoek onze webshop

Bezoek de Toetsenbank