Digitale Methoden

Wil je in de les meer nadruk leggen op inzicht en diepere verbanden? En wil je leerlingen zelfstandiger laten oefenen met reproductie van begrippen en concepten? Daarbij kunnen onze nieuwe digitale methoden je helpen.

Digitale methoden via Edu-Suite

Vanaf schooljaar 23/24 biedt Seneca Burgerschap digitale methoden aan via Edu-Suite, een digitaal platform met meerwaarde. In zo’n digitale methode staat de theorie uit het boek, aangevuld met video’s en weblinks. De opdrachten uit het boek kunnen leerlingen digitaal maken, antwoorden controleren en als docent kun je de voortgang inzien. Ook het trainen van begrippen en concepten kan een leerling zelfstandig doen.

Onze digitale methoden zijn daarmee een aanvulling op het fysieke boek, met extra oefeningen en verwijzingen om leerlingen te helpen de stof beter te begrijpen. Ook kunnen we zo actuele opdrachten maken die niet in een fysiek boek kunnen staan. Zo bieden we kansen voor meer kennis, inzicht en motivatie bij leerlingen.

Meer weten?

Vraag als docent een activatiecode aan via servicehuis@senecaburgerschap.nl

VRAAG ACTIVATIECODE AAN

In onze digitale methode staat de theorie uit het boek, aangevuld met video’s en weblinks. Leerlingen kunnen digitaal opdrachten maken, antwoorden controleren en begrippen en concepten trainen. Als docent kunt u de voortgang volgen. Onze digitale methoden zijn een aanvulling op het fysieke boek, met extra oefeningen en verwijzingen om leerlingen te helpen de stof beter te begrijpen. Ook kunnen we zo actuele opdrachten maken die niet in een fysiek boek kunnen staan. Zo bieden we kansen voor meer kennis, inzicht en motivatie bij leerlingen.

DASHBOARD

Als docent kun je de voortgang van je leerlingen volgen in het dashboard van de digitale methode.

Overstapservice Seneca Burgerschap

Hoe stap ik over naar een andere methode zonder dat het me te veel tijd kost?’ Voor docenten met die vraag biedt Seneca Burgerschap een kosteloze overstapservice aan. Als collega-docenten willen we het je zo makkelijk mogelijk maken om onze methoden snel in de les te kunnen gebruiken.

Als je je aanmeldt, neemt een docent die met Seneca werkt contact met je op voor een soepele overstap. Juist met onze ervaring in de lespraktijk begrijpen we hoe prettig het is om snel de voordelen van het werken met Seneca te ervaren en inzicht te krijgen in de methode.

Neem contact op met ons Servicehuis via het onderstaande contactformulier en geef je gegevens aan ons door. Dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Aanmelden doe je zo

Toetsenbank

Digitale Methoden

LessonUP

Video's

Bezoek onze webshop

Bezoek de Toetsenbank