Seneca maatschappijwetenschappen Module Pesten - Module

In deze module wordt op eenvoudige wijze het maatschappelijk vraagstuk Pesten beschreven en geanalyseerd met behulp van enkele kernconcepten. De module is uitstekend te gebruik in het vierde leerjaar, naast het lesboek en opdrachtenboek van Seneca. Deze module is te bestellen via de webshop van de uitgever. Het bevat 28 pagina's in kleur op A4 formaat die u meerdere jaren als klassenset kunt gebruiken. Minimale afname: 10 exemplaren.

Inmiddels ook verkrijgbaar via het boekenfonds zonder minimum afname.

De module Pesten is geschreven door Petra Willems die ook ervaring had opgedaan in het schrijven voor het oude examenprogramma maatschappijwetenschappen. In deze module wordt op eenvoudige wijze het maatschappelijk vraagstuk Pesten beschreven en geanalyseerd met behulp van enkele kernconcepten. De module is uitstekend te gebruik in het vierde leerjaar, naast het lesboek en opdrachtenboek van Seneca.

Deze module is alleen te bestellen via de webshop van de uitgever. Het bevat 28 pagina's in kleur op A4 formaat die u meerdere jaren als klassenset kunt gebruiken. De module is niet verkrijgbaar via het boekenfonds. Minimale afname: 10 exemplaren. Op de docentendag van 9 februari kunt u een gratis exemplaar afhalen als u eerst inzage wenst.

Artikelnummer: SEN6002
ISBN: 9789492716057
Editie: 1e Editie
Soort: Module

€ 2,99


Registreer of Log in om één docentexemplaar te bestellen.

Categorie {category_name}