Lidmaatschap Seneca community en Toetsenbank

Op de Toetsenbank van Seneca vindt u honderden voorbeeldtoetsen, veel verschillende Praktische Opdrachten, werkbladen, powerpoints en actieve wervormen zoals het VN-Simulatiespel. De Seneca Toetsenbank is een jaarlijkse licentie waarmee u lid wordt van de Seneca community. Dat betekent persoonlijke ondersteuning wanneer nodig en gewenst en vooral deelname aan een netwerk van collega's die elkaar voeden met lesplannen en toetsen. De inkomsten van de Toetsenbank gaan namelijk naar het vergoeden van docenten die materiaal aanleveren. Zo bouwen we samen aan leuke en leerzame lessen en kost de lesvoorbereiding minder tijd. Ideaal als u als docent in een kleine sectie werkt. Op de Toetsenbank zijn toetsen en praktische opdrachten te vinden, alsmede antwoorden op de vragen in de opdrachtenboeken van Seneca. Ook het inmiddels steeds bekendere VN-simulatiespel is er te downloaden en te gebruiken mits u lid bent van de Seneca community.

Wat is de Toetsenbank

De Toetsenbank is een extra service van Seneca die onmisbaar is om tijd te besparen bij het maken van uw eigen toetsen. Seneca heeft een eigen toetsteam met collega's die graag toetsen van kwaliteit maken.

Heeft u al een licentie? Log dan hier in. 

In de komende maanden wordt de Toetsenbank volledig vernieuwd en verbeterd. Sneller, overzichtelijker en nog nuttiger!

Voor ieder niveau

Voor iedere methode van Seneca bestaat er een pagina en deze zijn onderverdeeld in de verschillende niveau's. Bijvoorbeeld maatschappijleer voor vmbo-BK, vmbo-KGT, havo en vwo.

Verschillend lesmateriaal

De Seneca Toetsenbank biedt niet alleen voorbeeldtoetsen maar veel meer! Denk aan motiverende actieve werkvormen maar ook aan nuttige powerpoints en aan praktische opdrachten.

Toetsenbank

Digitale Methoden

LessonUP

Video's

Bezoek onze webshop

Bezoek de Toetsenbank