Docentendag 2023

20-04-23

‘Jullie zouden de modules in één boek moeten aanbieden’ of ‘Waar vind ik bij jullie de invalshoeken voor de leerlingen die staatsexamen doen?’ Twee uitspraken van docenten tijdens de afgelopen docentendag in Den Haag. Hier worden we blij van, want in de gesprekken met docenten horen we hoe wij hen beter kunnen helpen in de lespraktijk.

Op de docentendag maatschappijleer konden we niet alleen in gesprek met (collega-)docenten, maar hebben we hen ook onze nieuwe methoden laten zien. Bij maatschappijwetenschappen lag de nadruk op de nieuwste modules, zoals Krijgswetenschappen en Antropologie. Voor maatschappijleer was het de uitgave van ons nieuwste boek: een leerwerkboek voor havo-vwo. Was je er niet, klik dan hier om het boek alsnog te bestellen.

Naast het laten zien van onze methoden maken die gesprekken en de tips van docenten zo’n docentendag voor ons waardevol. Zo kunnen we samen onze vakken verder ontwikkelen. Heb jij ons tijdens de docentendag niet kunnen spreken, maar had je dat wel graag willen doen? Bel of mail ons en maak een afspraak, want ook wij gaan graag met jou in gesprek.

Categorie

Bezoek onze webshop

Bezoek de Toetsenbank